ThuleRapid System 750 Aluminiu

Rapid System 750 Aluminiu
de la 0,00 RON la 0 magazine
+ Adauga in lista (?)
Compara preturi: Pret:
Descriere:
Componente: - picior prindere
- kit prindere
- bare din aluminiu
- incuietori (optionale)

Alte informatii: Acoperişul maşinii dumneavoastră este un loc neexploatat,locul potrivit pentru montarea unor sistem dedicat transportului de schiuri,biciclete,echipament nautic,suporturi tip grilaj şi alte suporturi speciale,dar si a cutiilor de portbagaj pentru bagaje.Dar pentru toate acestea aveti nevoie de bare transversale.
-Sistemul de bare transversaleThule Rapid Sistem 754,al producatorului suedez Thule,este solutia ideala pentru toate autoturismele cu acoperis normal,ce nu sint prevazute cu prinderi speciale din fabrica.
-Realizate din materialele cele mai calitative,sistemul de bare transversale Thule Rapid Sistem 754 nu vor modifica in nici un fel designul masinii dumneavoastra.
-Adaptindu-se kitul de prindere,necesar pentru fiecare masina in parte se vor potrivi perfect autovehiculului dumneavoastra.
-Aceste bare transversale sint solutia potrivita pentru transport pe acoperisul masinii putindu-se incarca pina la 75 Kg ,iar pentru asigurarea lor se poate apela la solutia de blocare cu incuietori tip cheie Ta 544,ce este optionala.

Modele autoturisme: n/a
Prezent in liste:
Nu este prezent in nici o lista momentan.
Parerea utilizatorilor:
Rating general: (0)
Momentan nu sunt review-uri inscrise la acest produs. Puteti scrie unul mai jos.
Dati-va cu parerea despre acest produs:

Pentru a lasa un review la acest produs trebuie sa aveti un cont. Va puteti inregistra aici. Daca aveti deja un cont va rugam sa va logati aici