Termeni si conditii

Accesarea si utilizarea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor, daca nu sunteti de acord cu ele, nu utilizati acest site.

Intregul continut al acestui site www.cumparaturi.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea IIR si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Cu excepţia cazurilor expres prevăzute în continuare nici un material nu poate fi copiat, redistribuit, republicat, reprodus, descarcat, afisat sau transmis in nici o forma pentru utilizare comerciala fara permisiunea scrisa a IIR. Vizitatorii individuali ai acestui site li se permite sa descarce sau sa imprime o singura copie cu materialele publicate pe acest site pentru utilizarea personala, necomerciala, atata timp cat nu modifica materialele si vor retine toate notificarile referitoare la drepturile de autor sau marci comerciale continute in aceste materiale. Aceasta permisiune se retrage automat daca se va incalca oricare din termenii si conditiile continute in acest document. IIR nu va acorda nici un drept explicit sau implicit pentru marci inregistrate, brevete, drepturi de autor.

Marcile inregistrate, logo-urile prezentate pe acest site sunt proprietatea detinatorilor de drept.

Va informam ca IIR sau persoanele si societatile afiliate nu sunt in pozitia de a investiga, cenzura sau de a asigura acuratetea comentariilor, observatiilor sau altor informatii si continut (“Continut”) postat sau generat de catre utilizatorii acestui site web si prin urmare nu este responsabil in nici un fel de continutul furnizat de catre utilizatori sau terti. Mai mult, multi utilizatori sunt de identitate necunoscuta si nu au nici o relatie cu noi sau persoanele si societatile afiliate cu noi, de aceea, negam in mod expres, din partea noastra si a persoanelor si societatilor afiliate orice garantii sau alte reprezentari de responsabilitate cu privire la veridicitatea, originalitatea sau legalitatea oricarui Continut furnizat de catre utilizatori. Mai mult, negam in mod expres, din partea noastra sau a persoanelor sau societatilor afiliate, orice garantii sau alte reprezentari de responsabilitate cu privire la Continutul generat de utilizatori sau terte parti referitor la, si nu numai, incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala, incalcarea drepturilor de autor sau utilizarea nepermisa a marcilor inregistrate, defaimare, calomnie, sau alte activitati ilegale. In consecinta, IIR nu isi asuma, dar negam in mod expres, din partea noastra si a persoanelor si societatilor afiliate, orice obligatie de orice fel, pentru orice prejudiciu direct sau presupus indirect sau daune care rezultă din, sau referitoare la, Conţinutul furnizat de utilizatori sau de alte părţi terţe sau activităţile lor în alt mod, inclusiv, fara limitare, nici o răspundere pretinsa sub legile de stat penale sau civile. Fiecare dintre utilizatorii acestui site şi terţe părţi recunosc, prin utilizarea acestui site web, că el / ea este singurul responsabil şi răspunzător pentru Conţinutul său /lui / ei / , şi nici IIR, nici persoanele sau societatile afiliate, sunt garantul acestuia.

Pentru claritate, ca utilizator retineti toate drepturile legate de Continutul transmis pe site. Cu toate acestea, prin trimiterea Continutului catre www.cumparaturi.ro, acordati IIR la nivel mondial, neexclusiva, cu scutire de redevente, sublicentiabila si transferabila, licenta de a utiliza, reproduce, distribui, pregati lucrari derivate din continut, rula in conexiune cu site-ul IIR (sau succesorilor si afiliatilor sai) sau activitatilor sale, incluzand, fara limitare pentru promovarea si redistribuirea partial sau total a siteului in orice formate de mass-media si prin orice canale media. De asemenea, se acordă fiecărui utilizator al siteului web al IIR o licenţă ne-exclusivă de a accesa Conţinutul dvs. prin intermediul site-ului şi de a folosi, reproduce, distribui, afişa şi crea conţinut, cum este permis, prin funcţionalitatea Website-ului şi în temeiul acestor Conditii de utilizare. Licenta de mai sus acordata catre dumneavoastră asupra Conţinutului se termina într-un termen rezonabil din punct de vedere comercial, după ce eliminaţi sau stergeti Continutul de pe site. înţelegeţi şi sunteţi de acord, totuşi, că IIR poate menţine, dar nu sa afiseze, distribui, sau să efectueze, copii de pe serverul de Continut care a fost îndepărtat sau şters. Licenţa de mai sus acordata de dumneavoastră pentru Conţinut este perpetua şi irevocabilă.

Cu excepţia acordului scris in mod expres de catre IIR, orice conţinut sau alte informaţii prezentate pe acest site Web de către utilizatori sau alte părţi terţe sunt tratate de către IIR ca fiind ne-confidenţiale, fără drepturi de proprietate şi care fac obiectul divulgării precum şi de utilizare pentru orice scop pe care IIR il consideră potrivit. Prin derogare de la cele de mai sus, IIR se vor stradui in mod rezonabil pentru a păstra informaţiile personale ale utilizatorilor, în conformitate cu politica de confidenţialitate a acestuia.

NOTĂ: Magazinele nu pot solicita comentarii pozitive; (b) trebuie să onoreze orice cereri pentru solicitarea de comentarii imparţiale, indiferent de calificativul acordat; (c) nu pot cere clientilor de a modifica sau elimina comentariile negative; (d) nu pot solicita comentarii de la non-clienţi sau cumpărători potenţiali. încălcarea acestor termeni poate duce la înlăturarea oricăror comentarii favorabile care au rezultat din aceste acţiuni; (e) trebuie să aştepte cel puţin 3 zile pentru a solicita comentarii de la clienţii lor excepţia cazului în care este utilizat un chestionar la finalizarea comenzilor lor.

Sub rezerva, şi fără renunţarea la, oricare dintre cele de mai sus declinări juridice şi limitări cu privire la orice răspundere, IIR, în anumite situaţii descrise mai jos, poate, la discreţia sa absolută, elimina din conţinutul furnizat de către utilizatori sau alte părţi terţe, în măsura în care:

 1. IIR i se prezinta un ordin judecătoresc valabil de la un tribunal de jurisdicţie competentă prin care se dispune îndepărtarea postarilor;
 2. IIR i se prezinta un ordin judecătoresc valabil de la un tribunal de jurisdicţie competenta constatarea că postarea este calomniatoare, nefondata, defaimatoare sau ilegala;
 3. IIR i se prezinta un acord intre parti, prin care se soluţioneaza un litigiu între postator şi orice terţă parte care se plânge de postul efectuat de postator, prin care se solicita eliminarea postarii;
 4. Postul conţine limbaj vulgar, profan, obscen sau in limbi străine;
 5. Postul conţine material pentru adulţi, inclusiv, dar nu se limitează la, imagini grafice, scris, imagini, link-uri catre acestea;
 6. Postul nu este tipul de post, pentru care site-ul Web este destinat, şi anume ratingul companiilor care oferă produse sau servicii;
 7. Postul conţine numele sau de numele de familie al unei persoane (prenumele sunt permise);
 8. Mai multe copii ale aceluiaşi post, sau mai mult de un review pentru o singură companie de către un singur utilizator, sau
 9. Posturile referitoare la intentia de cumparare dar care nu pot fi verificate;
 10. Postul a fost făcut de către un angajat curent, fost angajat, sau membru de familie al companiei despre care posteaza.
 11. Postul a fost făcut de către un client care a avut comanda anulată din cauza unei erori produsa de preţ, care a fost corectată în termen de 3 zile lucratoare;
 12. Postul conţine comunicări scrise între oricare dintre părţi.
 13. Postul conţine referinţe, cum ar fi nume sau nume de domenii, la orice alte comercianţii cu amănuntul în afară de magazinul care face obiectul postului.
 14. A fost scris sau modificat în schimbul unei oferte de plăţi în bani, fie sub formă de bunuri sau servicii.
 15. Postul a fost postat pe cumparaturi.ro la mai mult de 1 an calendaristic după tranzacţia pe care o descrie.

IIR nu ofera nici o garanție, în mod expres nici implicit, în ceea ce priveste inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. IIR nu garantează că acest site, serverele sale sau emailul trimis sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunatoare.

IIR îmbunătăţeşte în mod constant produsele şi serviciile sale şi îşi rezervă dreptul de a face îmbunătăţiri sau modificări la acest site Web, materiale, produse, servicii sau preţuri postate pe acest site web fara o notificare prealabila pe care le consideră necesare.

IIR nu raspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poarta în întregime proprietarii acestora.

Sunteți de acord ca orice litigiu care decurge din prezentul acord este reglementat de legile statului român.

Noi nu garantăm continuitatea, accesul neîntrerupt sau securizat la serviciile noastre, precum şi faptul că funcţionarea site-ul nostru nu poate fi intreruptă din cauza unor factori în afara controlului nostru.

În cazul în care o parte a acestui acord este dovedită a fi incorectă, celelalte prevederi vor rămâne valabile şi aplicabile.

Prin utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web vă exprimaţi acordul de a respecta termenii prezentului acord.

Acest site este intretinut si administrat de compania SC Instarom Instalatii Romania SRL (“IIR”). IIR isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare prealabila.

Puteți întreba orice referitor la aceste Termeni și condiții la:

contact@cumparaturi.ro

sau direct la:

Str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3, București
Tel/fax: 021-326.22.10; 021-326.22.20; 021-326.22.30

Luni-Vineri între orele 9:00-18:00

Intrebari frecvente