Cum fac liste ?

Listele sunt o modalitate facila de a compara preturi la mai multe magazine pentru o lista de produse si de a transmite aceste liste persoanelor interesate.

Exemplul urmator vizeaza crearea unei liste pentru prietenii mei, astfel incat sa stie ce doresc de ziua mea. Nu vi s-a intamplat niciodata sa primiti o cravata cand dumneavoastra va doreati asa mult noul mouse cu rotita si culoare neagra? Sau invers, ati primit un mouse si tot ceea ce va doreati era rochita aceea de vara? Exact de acest lucru ne ocupam aici, cream o lista si o putem pune la vedere pe blogul personal sau intr-o semnatura pe forumul unde va vad prietenii, etc.

Dupa cum veti vedea mai jos, in lista creata putem adauga mai multe magazine si vom vedea cat costa produsele respective minim, la magazinul favorit, maxim si cate magazine dorim. Avand in vedere acest lucru, o evidenta aplicatie, de exemplu, este si crearea unei liste de componente PC, unde preturile difera insa nu foarte tare, daca suntem tentati sa cumparam de unde este mai ieftin poate nu observam ca diferenta de pret intre cel mai ieftin si magazinul favorit, chiar daca este de 10%, exprimat in bani reprezinta doar 1.5 lei de exemplu.

Legatura catre lista deja creata - Cadouri pentru ziua mea

1. Crearea unui cont

Pentru a putea retine aceste lucruri pentru dumneavoastra si sa vi le punem la dispozitie oricand doriti, este necesar sa va creati un cont. Acest lucru se face foarte simplu necesitand doar numele dumeavoastra, evident poate fi si un "nickname", o adresa de email si o parola. Este nevoie de nume/nickname deoarece asa va puteti identifica pe site, adresa de email nefiind niciodata afisata.

Creare cont la Cumparaturi.ro

Dupa efectuarea contului ne vom autentifica pe site cu datele furnizate. Legatura de sus dreapta numita LOGIN va fi transformata in CONTUL MEU.

Logare pe site

2. Navigarea in site si introducerea produselor in lista.

Dupa operatiunea de logare putem naviga in site si introduce produse in lista. O putem face din pagina de listare produse sau din pagina produsului.

Introducerea in lista din pagina de listare produse:

Introducere liste

Pentru a crea o lista noua aveti optiunea "Creaza o lista noua"

Crearea unei liste noi la cumparaturi.ro

Introducerea in lista din pagina produsului:

INtroduce in lista din pagina de produs

3. Accesarea listelor

Accesarea listelor

4. Operatiuni in lista

Operatiuni in lista

5. Preluarea listelor si afisarea lor extern

In aceeasi pagina, mai jos putem prelua codurile pentru afisarea listei unde dorim.

Preluarea listelor